Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e, fotoğrafının işlenmiş olduğu mermer tabloyu hediye etti.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Denizli ziyareti kapsamında iş dünyası ile yemekte buluştu. Bu esnada Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Cumhurbaşkanı Gül ile yaptığı görüşme sırasında, Denizli’nin ihracatçı yapısından söz etti. Başkan Özer, Denizli’de bulunan tekstil, bakır ve mermer gibi ihracat yapan sektörlerin en büyük gereksinimlerinden biri olan, yeni pazar bulma konusunda yaptığı yoğun çalışmalardan dolayı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e teşekkür etti.
Başkan Özer, Denizli hakkında yaptığı kısa açıklama sonrasında, Denizli traverteninden Denizlili ustalarca bir haftada hazırlanan mermer portresini, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e hediye etti.
Cumhurbaşkanı Gül de, Denizli travertenin ve mermerinin dünyadaki önemini bildiğini belirterek, yeni pazarlar konusunda her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Tablonun da çok özenle yapılmış olduğunu söyleyen Gül, hediye dolayısıyla Başkan Özer’e teşekkür etti.