HABERDENİZLİ.COM

Denizli'nin Çameli ilçesinde meydana gelen kazadaki yaralıları almak için yola çıkan ambulans kaza yaptı. Edinilen bilgiye göre Çameli sanayisinde traktör tamirciliği yapan Sezai Ökten, dün akşam namazı vaktinde işyerini kapatıp motosikletiyle evine dönerken yol üzerindeki altyapı çalışmaları nedeniyle dökülen kum yığınına çarparak kaza yaptı, yaralandı.

Kazaya müdahale için olay yerine hareket eden 112 acil servis aracı da birinci kazanın yerinde kum yığınına çarparak kaza yaptı.

Ambulans şoförünün telsizden merkez, kaza yaptık yardım gönderin anonsu üzerine olay yerine başka ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi.

Kazada ambulans içerisinde hemşirenin kolu kırılırken şoför ise göğüs kafesinden yaralandı.

Kaza sonrası olay yerine sevk edilen ambulansta ilk müdahalelerin ardından Çameli Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Hastanede sağlık görevlilerine yapılan müdahalelerin ardından Denizli'ye sevk edildiler.

İlk kazada yaralanan Sezai Ökten ise olay yerine gelen başka bir ambulans ile ilk önce Çameli Devlet hastanesine kaldırıldı, daha sonra PAÜ Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Çameli Gazetesi