Haberdenizli.com

Denizli'nin Çameli ilçesini ziyaret eden Vali Hasan Karahan ziyaretler kapsamında Hayri Dev ve Kültür Merkezini gezerek Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’dan Kültür Merkezi hakkında bilgi alarak Kültür Merkezi içerisindeki Çinicilik Kursunu ve Kurs Öğrencilerini ziyaret etti. Kurs Öğretmeni Nezahat Köroğlu Dikilitaş kurs hakkında bilgi aldı. Vali Karahan daha sonra yapımı devam eden Çameli İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulunup firma yetkililerinden bilgi aldı. Çameli Kız Yurdunu ziyaret eden Vali Karahan Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürlüğü işbirliğiyle okullar arası satranç turnuvası finaline katılarak dereceye giren öğrencilerin ödüllerini verdi 
Öğrencilere başarılar diledi.

Vali Karahan Fidan Dikti

Vali Karahan Son olarak Çameli Acıpayam yolundaki Mikrohavza Çalışmaları ve ağaçlandırma çalışmasını katılarak fidan dikti Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu’dan Çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çameli Kaymakamlığı'nda Kaymakam İsmail Alsancak , Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve diğer protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali Karahan, Kaymakamlık makamında Alsancak tarafından ilçenin durumu ve kamu yatırımları hakkında bilgi aldı.

Vali Karahan Fidan DiktiVali Karahan Fidan Dikti