SİPARİŞLER ARTTI

Çam kozalağından elde ettiği reçeli komşularının çocuklarına da veren ve onların da sağlıklarına olumlu etki yaptığını gören girişimci Ayşe Bakırtaş, reçelin seri üretimine geçti. Reçelinin tanıtımı için sosyal medyada ve Basında ilgi gören reçelden şifa bulan başta komşuları ve yakın çevresi olmak üzere bayan arkadaşları da destek verdi.

SERİ ÜRETİME GEÇTİ

Tamamen doğal şekilde elde ettiği kozalak reçeli sayesinde sağlığına kavuştuğunu anlatan Bakırtaş , “Ben şifa buldum, inşallah başkaları da şifa bulur” diyerek elinden geldiğince reçelden çokça yaparak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladı. Çam ağaçlarından büyük zahmetlerle toplanan çam kozalaklarını birer birer temizleyen, kaynatan ve reçele dönüştüren Ayşe Bakırtaş elde ettiği gelirin bir miktarını da ihtiyacı olanlara ulaştırıyor.

GİRİŞİMCİLERDEN DESTEK BEKLİYOR

Kozalak reçelinin bir ilaç olmadığını ifade eden Bakırtaş “Kozalak reçeli kesinlikle bir ilaç değildir. Ben de asla bir doktor ya da şifacı değilim. Kozalak reçeli, pekmez gibi faydalı bir besindir. Uzun araştırmalar sonucunda elde ettiğim reçeli 3 yıldır elimden geldiği kadar doğal ve katkısız bir şekilde yaşayabilmek için yapmaya devam ediyorum. Bu reçeli önce kendimde ve çocuklarımda denedim. Faydasını görünce astım hastası ve bronşiti olan yakın komşularımın çocuklarına verdik. Olumlu gelişmeler nedeniyle çevremde bu reçeli kullanan herkes şifa buldu.

Zaten çam kozalağının faydaları biliniyordu. Ben sadece en doğalını, şurup gibi olanını elde etmeyi başardım. Çok zahmetli bir iş ve biz ailecek bunu başardık" dedi. Kozalak reçeli başta astım olmak üzere birçok akciğer hastalığına iyi geliyor. Metabolizmayı düzenliyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Küçükten büyüğe herkes bu reçeli güvenli şekilde tüketebilir. Sağlıklı olduğunu biliyorum. Kozalak reçelinin de içerisinde hiçbir katkı maddesi yok, hiçbir koruyucu yok, hiçbir gıda takviyesi yok. kendime ait bazı baharatlar kullanıyorum. Elimden geldiği kadar bunların faydalarını duyurmaya çalışıyorum.”

Memleketimizde her şey var. Özellikle Çameli için her şey doğal ”diyen Bakırtaş Çameli’de şunu gördüm ki kuru toprağa ot dikseniz çok yararlı, çok faydalı. Doğal yaşama da faydalarına da inanıyorum. Araştırmalarım sonucunda da bunu görüyorum. İnşallah, uzun ve sağlıklı yaşamanın şehri Çameli’de doğal ve sağlıklı yaşamanın adresi olacağız. Kozalak reçelinin daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bu konuda bana katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Reçelimi alıp kullanan, bana dua eden en basitinden çocukları için dua edenlerden Allah razı olsun hepinize teşekkür ediyorum” dedi.