Haberdenizli.com

Türkiye'nin çeşitli illerinde üretilen ve coğrafi işaret tescil belgesi unvanına sahip ürünlerin sergilendiği özel stantta Çameli’nin coğrafi işaretli ürüne sahip stantlar arasında yer aldı. Denizli, Çivril Ziraat Odası Başkanlarınında katıldığı ve kendi ürünlerin sergilediği fuarda Çameli Ziraat Odası Başkanı Hamit Tuncer ve Çameli Tarım Danışmanlık Ofisi Ziraat Mühendisi Gökhan Hakkı Gököz fuarda katılımcılara Çameli’nin tarımsal ürünlerini tanıttı Diğer Standları gezerek bilgi alışverişinde bulundular.

Çameli’nin Yöresel Lezzetleri Antalya’da

Domates, Ceviz Ve Fasülye Çameli’nin Zenginliği

Başkan Arslan, "Çameli Belediyesi olarak Tarıma Önem veriyoruz Çameli’nin bereket fışkıran ekilen her mahsulün hasat mevsiminde kaliteli ürünlerin çıktığını Domateste Yılda 10 bin ton Domates, Cevizde 3 bin ton, ve Fasulye ise yılda 300 bin ton üretim yapılıyor Sadece Domates,Ceviz ve Fasulye’miz ile ile değil İlçemizde üretilen Elma, ceviz, kiraz, vişne, domates, biber, patlıcan tarım ürünlerimizinde üretimlerini attırarak gelecek Fuarlarda tanıtımı yaparak Tarım’da Marka ilçe olduğumuzu hissettireceğiz" dedi. 

Çameli’nin Yöresel Lezzetleri Antalya’da

Tek hedefimiz Tarımda Daha Güçlü Çameli’yi İnşa Edebilmek

Türkiye'nin tüm renklerinin bu fuarda buluştuğuna dikkat çeken Başkan Arslan fuarın 17-20 Ekim Tarihleri arasında devam edecek yerel zenginliklerin buluşması ve tanıtılması açısından önemli bir buluşma noktası oluşturduğuna dikkat çekerek, "Ülkemizdeki Bizde Örtü altı seracılıkta rol model olan ilçemizin Çameli Kınalısını, Cevizimizi ve Çameli Fasulyemizi tanıtma fırsatı bulduk Tek hedefimiz Tarımda Daha Güçlü Çameli’yi Tüm Çiftçilerimizle hep beraber inşa edebilmek. Tarım İlçesiyiz önemli geçim kaynaklarımızdan. İlçemizde yetişen ürünlerin gerek görsel gerekse de basılı materyaller ile ziyaretçilere aktarılarak ilçemiz tarımı konusunda tanıtım ve bilgilendirmeler yapıyoruz" ifadelerini kullandı.