Programa Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Önceki Dönem Denizli AK Parti Milletvekili Mehmet Yüksel, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.  Programın açılış konuşmasını yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçede yapılan yatırımlardan bahsetti. 

ÇAMELİ’Yİ OY ORANI OLARAK GEÇECEK BAŞKA İLÇE YOK

Çameli’yi  referandum da geçecek hiçbir ilçenin olmadığını söyleyen  Başkan Arslan,” Bizle yarışacak Allah'a şükür hiç bir ilçe yok. Ancak duyuşumuza göre Kaleliler hayal kurmaya başlamışlar.E rkan Başkan Çameli'yi geçeceğiz söz verip hayaller kuruyormuş.Çameli'nin rekorunu Çameli'ler kendisi kırar.” İfadelerini kullandı. 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, da törende yaptığı konuşmada Denizli’de yapılan tüm hizmetlerin ilçelere de yapıldığını belirtti.  Zolan, “Durmadan çalışacağız. Çameli'de burada hayal olan çalışmaları, 60-70 yıl bekleyen hizmetleri 3 yıla sığdırdık daha yolun başındayız.” dedi.

BAKAN ZEYBEKCİ REFERANDUM İÇİN İDDİAYA GİRDİ

Referandumun ardından Türkiye’nin ayağına bağ olan tüm sorunlardan kurtulacaını belirten Bakan Zeybekci, “Başkanımız ‘Çameli'nin rekorunu sadece Çamelililer kırar dedi. Bakın Kalelilerin niyeti bozuk ve ‘Çameli ilçesini geçeceğiz, rekoru biz kıracağız.’ diyorlar. Kale İlçe Başkanı ve Kale Belediye Başkanımız ve yanında bir muhtar ‘Çameli'yi geçemezsek size bir takım elbise alacağız’ dediler.16 Nisan'da Kale sizi geçerse onların alacağı elbiseyi siz alacaksınız.” ifadelerini kullandı.  

İŞTE O PROJELER

Büyükşehir Belediyesi tarafından açılışı yapılan ve Temeli atılan projeler ise 6 Adet Köprü Menfez, 26 Km Birinci kat asfalt, 33 km ikinci asfalt, Gökçeyaka Mahallesi içme suyu hattı, Yaylapınar Mahallesi içme suyu hattı,Güzelyurt Mahallesi 1700 metre içme suyu hattı,Kocaova Mahallesi içme suyu hatttı,,Kolak Mahallesi içme suyu deposu,Kolak Mahallesi 4250 metre içme suyu terfi hattı,Kalınkoz Mahallesi İtfaiyesi hizmet binası,Hayri Dev Kültür Merkezi ve düğün salonu ,Bıçakcı Mahallesi 2000 metre içme suyu hattı,Kocaova Mahallesi 16000 metre içme suyu hattı,Emecik Mahallesi 10000 metre içme suyu hattı,Çameli Kirazlıyayla İtfaiye Binası,Çameli İlçe Otogarı ,Çameli Belediyesi tarafından açılışı yapılan ve Temel atılacak projeler ise Pazar Yeri Dükkanları,Çameli Belediyesi 16 Mahalle'de çok amaçlı sosyal tesis yapımı ,Canlı Hayvan Pazarı,Kilitli parke işi ( 77.280 m2 ) Çameli Devlet Hastanesi Park Düzenlemesi ,Elmalı Mahalle Muhtarlığı ve parkı açılışı gerçekleşti