Denizli'nin Çameli ilçesi Kaymakamı Onur Özaydın ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan start alanında, yarışmalara katılan tüm misafirlere kazasız belasız bir mücadele yapılmasını dile getirdi. Yarışmaları, Taşçılar, Taşlıkbaş, Kargın, Gürsu, Buhu Gediği, Yaylacık ve Arıkaya mahalle sakinleri  ilgiyle izledi.   
Ralli kategorisinde mücadele eden yarışmacılar, yüksek standartlarda hazırlanmış yol notlarını takip ederek zamana karşı mücadele etti. 40 Motorsiklet ve ralli arabası Çameli’nin güzellikleri içerisinde yarıştı.
Doğa güzellikleri arasından ilerleyerek unutulmuş rotaları gün yüzüne çıkaran Trans Anatolia Ralli Raid yarışmasında motosiklet, 4x4 araba, kategorilerinde gerçekleştirilen organizasyona İtalya, Fransa, Portekiz, İspanya, Hollanda, Yunanistan, Yeni Zelanda, Arjantin ve Azerbaycan'dan sporcular katılıyor.
Motosiklet ve 4x4 arazi aracı yarışmacıları, "Etaplarımız çok iyi, hızlı ve güzel geçiyor. Araçlarımızda hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadık, inşallah kazasız belasız bitiririz." diye konuştu. Yarışmacılar; Taşçılar, Taşlıkbaşı, Kargın, Gürsu,Buğu Gediği, Yaylacık ve arıkaya Mahalleleleri etabını bitirip Dirmil yoluna geçti. 
7. Transanatolia  Raid yarışları 26 Ağustosta sona erecek.