KIRAN KIRANA MÜCADELE
Çameli'de Kırkpınar'ın seçkin pehlivanların katılacağı güreşlerin her sene olduğu gibi çekişmeli mücadelerle sahne olması bekleniyor. Çameli İlçesi İmamlar Mahallesi Sarayyıkığı mevkiinde gerçekleşecek olan Yağlı güreşlerine pehlivanlar hazır.

4'üncüsü  düzenlenecek olan geleneksel yağlı güreşlerin her  sene olduğu gibi çekişmeli ve güzel mücadelerle sahne olacağını belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Aarslan ''Çameli'de her yıl olduğu gibi yıl 16 Eylül Cumartesi Günü geleneksel pehlivan güreşlerimizi İmamlar Mahallesi Saray yıkığı mevkii alanında yapacağız" dedi.

ATA SPORUMUZU YAŞATIYORUZ
16 Eylül 2017  günü saat 10.00 başlayacak olan 4.Hasan Şahin Yağlı Pehlivan Güreşlerine ev sahibi Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan yaptığı davet açıklamasında, Başkan Arslan Güreşler bizim ata sporumuz olması nedeniyle oldukça önemli. Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz 4. .Hasan Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri 4 Kategoride toplam 300 pehlivanın katılacağı 8 hakem heyetinin görev yapacağı Yağlı Pehlivan Güreşleri 16 Eylül Cumartesi Günü yapılacak Tüm Denizli  Halkımızı güreşlerimize bekler, sevgi ve saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı.