HABERDENİZLİ.COM

Çal’da doğan, Çal’da yaşayan, kendini Çallı hisseden herkesin  Çallılar’ı ve Çal yöresini temsil eden takımımıza destek vermesini bekliyoruz” dedi.
Türk sporunun en önemli sorunlarından birinin alt yapı eksikliği olduğunu dile getiren Sprinday firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Akçin, Çal Garası’nın U-19 takımının sponsorluğunu üstlenmenin onurunu yaşadıklarını söyledi. Akçin, “Çal ilçesi ve Çal yöresinin sosyo-kültürel dokusuna zenginlik katan Çal Belediyespor, amatör ligde mücadele etmesine rağmen, ‘Çal Garası markası’ ile tanınırlığını arttırdı. Böylesine önemli bir marka, dünya genelinde yaşayan Çallılar’ın da gururu oldu. Çal’da doğan, Çal’da yaşayan, kendini Çallı hisseden herkesin, Çallılar’ı ve Çal yöresini temsil eden takımımıza destek vermesini bekliyoruz” diye konuştu.

HEDEF ÇAL VE DENİZLİSPOR
Süleyman Akçin, alt yapının uzun soluklu bir iş olduğunu sözlerine ekleyerek, “Sabırlı olacağız. Alt yapıdan yetenekli gençleri Çal Belediyespor A Takımı ile Denizlispor’a kazandırmak birinci önceliğimiz. Sportif başarı bizim için kriter değil. Gençlerimiz uyuşturucu, sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıklardan uzun dursun, spor yapsın. İçlerindeki yetenekleri de bizler Türk sporuna kazandıralım” dedi.