Denizli'nin Çal ilçesinde birden çok çocuğa istismarda bulunmaktan 2016 yılı Ağustos ayında tutuklanan ve Antalya'da çöpte bulunan hard disk ve flaş bellekteki çocuk istismarının gizli görüntülerini çektiği ileri sürülen şahsın yargılandığı davanın ikinci duruşması ertelendi.

Denizli’nin Çal ilçesi Denizler Mahallesinde bakkal dükkanı işleten ve birden çok çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla 2016’nın Ağustos ayında tutuklanan H.A.’nın yargılandığı davanın ikinci duruşması ertelendi. Denizli 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ikinci duruşmasında mahkeme heyeti, Antalya’nın Manavgat ilçesinde çöpte bulunan hard diskteki cinsel taciz görüntülerinin incelenmesine karar verdi.

Delilerin toplanmadığı gerekçesiyle tutukluluk halinin devamına karar verilen H.A., 24 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor.
Sanık H.A., Antalya’nın Manavgat ilçesinde çöpte bulunan cinsel istismar görüntülerinden alınarak mahkemeye delil olarak sunulan fotoğrafların kendisine ait olduğunu kabul etmişti. Hakimin sorusu üzerine H.A., bir yıl önce kedisine ait bir hard disk olduğunu, ancak eskidiği için çöpe attığını söylemişti. Davanın üçüncü duruşması 15 Mayıs’a ertelendi.