Haberdenizli.com 

Denizli'nin Çal İlçe Stadında 6 ayrı kategoride gerçekleşen yarışmalara 121 sporcu katıldı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini buluşturan etkinlikte gençler Ata’ya saygılarını gösterdi.

Sporcular Ata'ya Saygı İçin Koştu

Öztepe “Çal’da Herkese Spor Kültürünü Aşılamak İstiyoruz”

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve özlemle andıklarını belirten Gençlik Spor İlçe Müdürü Tayfur Öztepe, 10 Kasım haftasında ilçede ilk kez böyle bir etkinliği gerçekleştirdiklerini ve katılımın kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Bu tür sportif faaliyetlerin gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı yaptığını belirten Öztepe, Çal’da herkesin sağlıklı bir yaşam için sporu kültürüne sahip olmasını arzu ettiklerini söyledi.

Sporcular Ata'ya Saygı İçin Koştu

Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde kızlar ve erkekler olmak üzere 6 kategoride yapılan yarışlar sonunda dereceye giren sporcular ödüllendirildi. Sporculara anı madalyalarını Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tayfur Öztepe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Temel ile ilçede bulunan okulların müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri takdim etti.

Sporcular Ata'ya Saygı İçin Koştu

Sporcular Ata'ya Saygı İçin Koştu