HABERDENİZLİ.COM

Lider Çal Garası hafta sonu deplasmanda Yeşil Çivril Belediyespor’u 2-0 yenerek ilk yarıyı lider tamamladı. Teknik heyet ve futbolcuları kutlayan Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Çal’ı çekemeyenlere inat 2020-2021 sezonunda 3.Lig’e çıkacağız” dedi.

Akcan, “Belediye’nin parasını futbola yatırdı” diyerek bazı siyasetçilerin ucuz siyasi ikbal peşinde olduğunu söyleyerek, “Her siyasi görüşten insanımız Çal’ın maçlarını izliyor ve Çal için tek yumruk haline geliyor. Ancak, bazıları var ki, sürekli iftira atıyor. Belediye bütçesini futbol takımı için harcıyormuşuz. Bu zaten yasal olarak mümkün değil. Bunu bildikleri halde iftira atmaya devam ediyorlar. Ayıptır. Böyle siyaset olmaz. Biz, Çal’ı marka haline getirmek, ilçemizin sosyo-kültürel dokusunu zenginleştirmek için çabalıyoruz. Futbol sadece futbol değildir. Çal Garası’nı sevenlere söz veriyorum; Bu takım şampiyon olacak, gelecek sezon da Bölgesel Amatör Lig’den 3.Lig’e çıkacak. Çal’ın adını her yere yazdıracağız. Bu büyük taraftara 3.Lig yakışıyor” dedi.

TATAR; “KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

 Kulüp Başkanı Adnan Tatar ise, başarıda emeği geçen başta taraftarlar olmak üzere herkesi kutladığını söyleyerek, “Yanlış yapıyorsak bunu yüzümüze söylesinler. Kapımız herkese açık. Dedikodu yapacaklarına sorsunlar bize nereden geliyor bu para, nasıl bu gemiyi yürütüyorsunuz diye. Çal Belediyespor siyasi tartışma yeri değildir. Birileri küçük rantlar için kulübümüzü siyasete alet etmesinler. Ben de söz veriyorum; Bu takımı 3.Lig’e çıkaracağız” diye konuştu.

AKÇİN; “YÖNETİCİYİM, AYNI SİYASİ DÜŞÜNCEDE DEĞİLİZ”

Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Akçin ise, yayımladığı mesajında; “İşim gereği dünyanın farklı ülkelerine gidiyorum. Gittiğim ülkelerde Çallılar ile tanışıyorum. Çal’da en çok takip edilen konu Çal Belediyespor. Buda bizi gururlandırıyor. Bu anlamda markalaşma için sporun önemi büyük. Çal Belediyespor üzerinden siyaset yapılması etik değil. Yönetim kurulumuzda her siyasi düşünceden insan var. Bu oluşumda başkanın siyasi görüşüne yakın mı diye kimse sorgulanmadı. Sporu siyasi rant olarak kullanmak etik değil. Belediye Başkanı Fethi Akcan ve Kulüp Başkanımız Adnan Tatar’ı yürekten kutluyorum” görüşlerine yer verdi.