Haberdenizli.com

Çal Ziraat Odası’nın delege seçimi 16 Aralık Pazar günü yapıldı. 34 mahallenin delegesi ile başkan adayları Ziraat Odası Başkanı Ahmet Haşim Çil’in davetiyle yemekte buluştu. Başkan adayları Ahmet Haşim Çil, Ömer Ayhancı, Ali İhsan Hayta, Tacettin İzmirlioğlu ile delegeler bir araya geldi. Mevcut başkan Ahmet Haşim Çil, “Delegeler bir birini tanısın diye bu etkinliği yaptık. Birlik ve beraberliğimiz asla bozulmayacak. Sonuçta, bizler bu toprakların evlatlarıyız ve kim kimi desteklerse desteklesin, kim kime oy verirse versin bu bütünlüğümüzü, birlikteliğimizi zedelemeyecek. Ekibim ile birlikte bir dönem daha yetki istiyorum” dedi.

Önceki dönem Ziraat Odası Başkanı Ömer Ayhancı ise, “Yarım kalan işleri tamamlamak için yeniden aday oldum. Birliğimizi, dirliğimizi bozmayız, bozdurtmayız” derken, diğer başkan adayları Ali İhsan Hayta ile Tacettin İzmirlioğlu’da birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Hepsi Bir Arada, “Birlikteyiz” Mesajı Verdiler

Akcan Çok Mutlu

Delegelerin ve başkan adaylarının bir araya gelerek, birlik ve beraberlik mesajlarını vermelerinin sevindirici olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Her zaman söylüyorum; Bizler aynı sokağın çocuklarıyız. Herkes seçimi kazanmak ister. Çal demokrasi dersi veriyor. Tüm adaylarımızı ve delegelerimizi kutluyorum. Darısı siyasetçilerin başına. Siyasetçiler ve adaylarda yanı bizlerde el ele kol kola toplumun içine birlikte girip, kahvelerde vatandaşlarla birlikte çay içmeliyiz” diye konuştu.