HABERDENİZLİ.COM

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Zabıta Haftası nedeniyle belediyede görevli zabıtalar ile bir araya geldi, “Fedakarca çalışan mesai arkadaşlarımı kutluyorum. Zabıta belediyenin görünen en önemli yüzüdür. Herkes davranışına, giyimine, traşına, vatandaş ile diyaloğuna dikkat etmelidir” dedi.

Çal Belediyesi, 34 mahalleye 8 zabıta görevlisi ile hizmet veriyor. Belediye Başkanı Fethi Akcan, Çal Zabıtası’nın 2014 yılından bu yana fedakarca çalıştığını söyledi. Zabıta Haftası nedeniyle makamında zabıtalar ile bir araya gelen Başkan Akcan personeliyle birlikte pasta kesti, zabıtaların haftasını kutladı. Akcan, “Vatandaşlarımızın memnuniyeti noktasında zabıtalara büyük görev düşüyor. Çal’da arkadaşlarımız fedakarca çalışıyor. Zabıta, belediyelerin en önemli yüzüdür. Ancak, bazı konularda da daha hassas olmalıyız. Zabıta toplum içinde görev yapıyor. Traşa, giyime, vatandaşla sağlıklı diyalog kurmaya daha gözle özen gösterilmelidir. Zabıtanın görevlerinden biri de huzurun tesisine katkı koymaktır. Yani kolluk kuvvetlerine yardımcı olmaktır. Zabıta arkadaşlarımın haftasını kutluyorum” dedi.

Bu arada, zabıta memurlarından Osman Tok ise, “Bugün benim doğum günüm. Başkanımız zabıta haftamızı kutladı, benim için çifte kutlama oldu. Başkanıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.