HABERDENİZLİ.COM

Fethi Akcan, “Meclisimizde görevli MHP, CHP ve AK Partili çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu ödül Çal halkınındır, ben de onlar adına aldım” dedi.

KAMU-DER’den yapılan açıklamada, yapılan saha çalışması sonucu Fethi Akcan’a “Yılın Belediye Başkanı” ödülü verildi. Ankara’da Gürkent Otel’de düzenlenen ödül törenine siyasiler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

SİSTEMİ KURDUK, YOLUMUZ AÇILDI
“Yılın Belediye Başkanı”
ödülünü alan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, ödülü Çal halkı adına aldığını, ayrıca ödülün de Çal halkına ait olduğunu söyledi. Akcan, “ Meclisimizde görevli MHP, CHP ve AK Partili çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu ödül Çal halkınındır, ben de onlar adına aldım. Bilindiği gibi 2014 yılında yerel yönetimde göreve başladık. Denizli Büyükşehir olmuş, belde belediyeler kapanmıştı. Göreve geldikten sonra enerjimizin çoğunu Büyükşehir nedeniyle yeniden yapılanmaya verdik. Sistemi kurmak biraz zaman aldı. Şimdi artık sistemi kurduk, yolumuz açıldı. Yeni dönemde Çal’a daha verimli hizmetler yapılacak. Ödül almama neden olan Çal halkına bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.