Demir, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’a cebinden çıkardığı çakı bıçağını hediye etti. Akcan, “Çal’da başımızı öne eğdirmeyen polis kardeşlerime emniyet müdürünün şahsında teşekkür ediyorum” dedi.
İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Çal Kumral Mesireliği’nde yemek verdi.

İlçedeki sivil toplum örgütleri, siyasi partilerin temsilcileri ile bazı muhtar ve esnaflarında katıldığı toplantıda konuşan Müdür Demir, “Tüm ilçelerde ‘Dayanışma’ adı altında bu tür yemek organizasyonlarını yapıyoruz. Vatandaşlarla kaynaşmak, personel arasındaki motivasyonu arttırmak amacıyla bu toplantıları düzenliyoruz. Başkan Fethi Akcan ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi ağırladılar. Çal’dan edindiğimiz olumlu düşünceler gücümüze güç katacak. Memur arkadaşlarımız, yöneticilerimiz çok iyi çalışıyorlar. Çal’a teşekkür ediyorum” dedi.

ÇAKI BIÇAĞINI VERDİ

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, konuşması biter bitmez, ceketinin cebinden çakı bıçağını çıkardı ve Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’a hediye etti. Herkes, çakı bıçağı hediye etmenin anlamını düşünmeye başladı. İslam Dini’ne göre çakı bıçak taşımanın sünnet olduğu belirtiliyor. Zira, Hz.Muhammed’in yaşadığı dönemde sürekli kılıç ya da bıçak taşıdığı biliniyor. Şu anda yasalar kılıç ya da bıçak taşımaya için vermediği için sünnete uygun davranmak isteyenler çakı bulunduruyor.

AKCAN, POLİSLERİ KUTLADI

Çal’da görev yapan polis ekiplerini başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Emniyet müdürümüz Mevlüt Demir ile başkanlık ya da müdürlükten ziyade dostluğumuz, kardeşliğimiz var. Polis arkadaşlarımız şu ana kadar Çal’da başımızı öne eğdirecek bir davranışta bulunmadı. Vatansever ve  milliyetçi insanlar. Emniyet müdürünün şahsında tüm polis kardeşlerime teşekkür ediyorum. Şehit olan tüm polis ve güvenlik görevlilerine Allah’tan rahmet diliyorum. Dünya’nın tüm gözlerinin çevrildiği coğrafyada yaşıyoruz ve bunun bedeli de ağır oluyor. Allah, devletimize zeval vermesin” diye konuştu.

Emniyet Müdürü Demir’e Başkan Akcan ve Ziraat Odası Başkanı Ahmet Haşim Çil Çal’daki seralarda üretilen domates hediye etti.