HABERDENİZLİ.COM

Denizli’nin Çal ilçesi Denizler Mahallesinde bakkal dükkanı işleten H.A. (41), iş yerinde iki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle, 2016 Ağustos ayında jandarma ekipleri tarafından göz altına alındıktan sonra tutuklandı. Hakkında ‘birden çok çocuğa cinsel istismarda bulunduğu’ iddiasıyla 24 yıla kadar hapis cezası istenen H.A., 3. duruşmada hakim karşısına çıktı.
Denizli 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde görüle davanın üçüncü duruşmasına, tutuklu sanık H.A. ve avukatı ile iki kızın ailelerinin avukatları yer aldı. Sanık H.A.’nın avukatı, müvekkilinin tahliyesini istedi. Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına, çöpte bulunan ve Ankara Kriminal Laboratuarına gönderilen hard diskteki çocuk tacizi görüntülerinin incelemesiyle ilgili sonucunun beklenmesine karar verdi.

Duruşma 14 Temmuz tarihine ertelendi.
Denizli’nin Çal ilçesi Denizler Mahallesinde bakkal işleten H.A.'nın, bakkala gelen çocukları taciz ettiği ileri sürülen görüntüler, 9 Aralık 2016 tarihinde Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kağıt toplayıcısı tarafından çöplük alanda hard disk ve flaş belleklerin içinde bulunmuştu.