Çal belediyesi Kumral Mesireliğine kurduğu portatif yüzme havuzunun açılışını yaptı. Yaz tatili boyunca çocuklar burada yüzme öğrenip keyifli vakit geçirecek. 
Çal Belediyesi  Okulların kapanmasıyla birlikte çocukların yaz aylarında serinlemelerini ve sportif faaliyetlerde bulunmalarını sağlamak amacıyla Kumral Mesirelik alanında yüzme havuzu kurdu.  6-12 yaş arası çocukların yaz tatilinde 1 ay boyunca fiziksel ve ruhsal yönden gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kurulan yüzme havuzu Çal Belediyesi tarafından ücretsiz olarak hizmet verecek. 
Havuzun Açılışı Çal Belediye Başkanı fethi Akcan tarafından yapılırken Akcan,  “yapmış olduğumuz bu sosyal etkinlikler sayesinde çocuklarımızın sosyalleşmesini, eğlenmelerini ve yüzme öğrenmelerini amaçlıyoruz. Kumral mesireliğimizdeki yüzme havuzu kursuda bunlardan bir tanesi.  biz talep olan bütün Mahellelerimizdeki çocuklarımızı alıp bu kursa getiriyoruz ve çocuklarımızın mutlu, yarınlara daha özgüvenle bakabilmesini, güzel zaman geçirdiklerini gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz bunun için böyle sosyal aktivitelerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz”  dedi.