HABERDENİZLİ.COM

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7.Grup takımlarından Çal Belediyespor’da, deplasmanda Manavgat Belediyespor’a karşı alınan 3-1’lik galibiyetin sevinci yaşanıyor. İkinci yarının ilk galibiyetini alan Çal Garası, puanını 16’ya çıkarttı ve 9.sıraya tırmandı. Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Aslan yürekli oyuncularımızı kutluyorum” derken, Kulüp Başkanı Adnan Tatar, “Belediye Başkanımız başta olmak üzere bu takımı sahiplenenler Çal ile gurur duyacak” yorumunda bulundu.

Çal Belediyespor, devre arasında 5 genç futbolcu dışında tüm oyuncularını gönderdi. Gençlerin ağırlıkta olduğu yeni bir takım kuruldu. Futbol otoriteleri, “Takım dağıldı, düşer” beklentisi içine girdi. Adeta küllerinden yeniden doğan Çal Garası, Manavgat Belediyespor gibi güçlü bir ekibi deplasmanda farklı yenmeyi başardı.

BAŞKAN AKCAN ÇOK MUTLU
Belediye Başkanı Fethi Akcan, Anka Kuşu misali, Çal Garası’nın küllerinden adeta yeniden doğduğunu açıkladı. Akcan, “Teknik heyetimiz ve aslan yürekli oyuncularımızı kutluyorum. Çarşamba günü erteleme maçı Pazar günü yine sahamızda maçımız var. Bu iki maçı da kazanırsak çok rahatlayacağız ve düşme korkusunu önemli ölçüde üzerimizden atacağız. Taraftarlarımızı, Çarşamba günü Kepez Belediyespor ile Pazar günü de Ortaca Belediyespor ile sahamızda oynayacağımız maçlara davet ediyorum” dedi.

TATAR, AKCAN’A TEŞEKKÜR ETTİ
Kulüp Başkanı Adnan Tatar ise, yeniden yapılanma sürecinde başrol oynayan Belediye Başkanı Akcan’a teşekkür etti, “Belediye Başkanımız başta olmak üzere bu takımı sahiplenenler Çal ile gurur duyacak. Önümüzde iki önemli maç var. Bu maçları da kazanmamız gerekiyor” yorumuna bulundu.

Çal Belediyespor, kar yağışı nedeniyle ertelenen Kepez Belediyespor maçını Çarşamba günü saat 14.00’te sahasında oynayacak. Pazar günü ise, Ortaca Belediyespor’u konuk edecek. Bu maçta saat 14.00’te başlayacak.