HABERDENİZLİ.COM

Denizli’nin Çal ilçesinde Belediye Başkanı Fethi Akcan ve ekibi, tarlada çalışan, dağlarda keçi ve koyun otlatan kadınların ayağına kadar giderek, Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle her birine çiçek verdi. Baklançakırlar mahallesinde oturan 50 yaşındaki Şengül Delibaş, “Hayatımda ilk kez çiçek aldım. Çok mutluyum. Başkanımız beni çok duygulandırdı” derken, Başkan Akcan ise, “Kadınların yanında olduğumuzu ve onlara değer verdiğimizi bu özel günde hissettirmeye çalıştık” dedi.

19 bin 300 nüfuslu Çal ilçesinde 7 bin adet çiçek alan Çal Belediyesi, ilçede yaşayan her kadına çiçek dağıttı. Kırsal alanlarda tarlada ve bahçelerde çalışan kadınlar ile arazide koyun ve keçi otlatan kadınlar, Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle kendilerine çiçek verilmesinden ötürü çok mutlu oldular. Çal’da 34 mahallede kadınlara çiçek verildi.

İlçenin MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan’da Baklançakırlar mahallesine giderek, önce kadınlarla kahvaltı yaptı ardından da her birine eşi Sema Akcan ile birlikte çiçek taktim etti. En yakın yerleşim alanına 5 kilometre uzaklıkta ailesiyle yaşayan ve keçi çobanlığı yapan Şengül Delibaş’ı ziyaret eden Başkan Akcan, Delibaş’ın Kadınlar Günü’nü kutlayıp, çiçeğini verdi. Şengül Delibaş, “50 yaşındayım, hayatımda ilk kez çiçek alıyorum. Çok mutluyum. Başkanım beni duygulandırdı” dedi.

Başkan Akcan ise, “Kadınların yanında olduğumuzu ve onlara değer verdiğimizi bu özel günde hissettirmeye çalıştık. Çallı, Denizlili, Türkiyeli kısacası tüm dünya kadınlarının günü kutlu olsun. Göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana her kadınlar günün de onlara çiçek veriyoruz. Bu yıl çiçek dağıtımına bizzat kendim de katıldım. Üreten, tarlada çalışan, eli nasırlı kadınlarımıza çiçek vererek bu özel günde yanlarında olmak bana da ayrı bir mutluluk verdi” diye konuştu.