Buldan Belediyesi Zabıta ekipleri halkın sağlığını korumak adına ilçede faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetimlerini sürdürüyor.  Ekipler, saat 05.30 da başlayan denetimde, ilçe merkezindeki bütün fırınları kontrol etti. Ekipler, denetim sırasında ekmek gramajı, hijyen, vergi levhası, çalışma ruhsatlarını inceledi. Denetimlerde,  bir çok işletmenin hijyen ve üretim kaidelerine uyduğu belirlenirken, uymayanlara ihtar verildi.
Halkın yediği ekmeğin hijyen koşullarında üretilmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  halk sağlığını yakından ilgilendiren hijyene yönelik denetimlerin devam edeceğini ve kesinlikle tolerans tanımayacaklarını söyledi. 
Başkan Şevik," İşletmelerimizin birçoğu gerekli uyarılar yapıldıktan sonra eksikliklerini gideriyor. Amacımız vatandaşın sağlıklı gıdalarla beslenmesini sağlamak. Halkın sağlığı her şeyden önemlidir. Halk sağlığıyla oynayan işletmeler olursa bunlara gerekli yaptırımlar ve cezalar uygulanacaktır” diye konuştu. 

Zabıta Ekipleri Fırınları Denetledi

Zabıta Ekipleri Fırınları Denetledi

Zabıta Ekipleri Fırınları Denetledi