HABERDENİZLİ.COM

Dün Buldan Belediyesi toplu konut parkında gerçekleşen sünnet töreninde alışılmışın dışında bir olay gerçekleşti. Sünnet çocuğunun babası Veli Güler mesleği dolayısıyla Tır'ı oğlu için sünnet arabasına dönüştürdü. 

Buldan'da tekstil işiyle uğraşan Veli ve Elif Güler çiftinin oğlu Osman Poyraz için düzenledikleri sünnet merasimine çak sayıda davetli katıldı. Davetliler sünnet arabası olarak süslenen Tır'ı görünce önce şaşırdı sonrada ilgiyle izledi.
Veli Güler Samet Kıyat'a yaptığı açıklamada ise, Tır'ı sünnnet arabasına dönüştürme fikri yıllardır baba mesleği olarak yaptığımız tırcılık mesleğinden dolayı oluştu. Klasik araba süslemektense Tır'ı özenle süsleyip arkasınada büyük bir Türk Bayrağı asarak sünnet Tır'ı yaptık. "Buldan'da sünnet düğünlerinde genelde binek araçlar kllanılıyor, biz değişiklik yapmak istedik. Oğlumuzda, bizde unutulmaz bir an yaşadık mutlu olduk. Oğlumda çok sevdi. Tır'ı sünnet arabası yaptığımızı görenler büyük ilgiyle karşıladı. Bu vesileyle sünnet merasimimize gelen ve bize destek olan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Buldandağuş