Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Buldan Belediyesi ile kurduğu iyi ilişkiler sayesinde mahallesini Avrupai bir görünüme kavuşturdu. Doğan mahallesinin ana cadde ile tüm sokakları kilitli parke taşı ile döşendi. Bu mahallede oturan hiç kimsenin ayağı artık çamura basmayacak. Tüm bu döşeme çalışmalarında 22 Bin m2 taş kullanıldı. Ayrıca bu mahalleye ait Onikililer  yerleşkesine giden yol üzerindeki Buldan Çayı’na köprü yapıldı. Bu yerleşkenin kanalizasyon problemi de çözüldü.

Bu çalışmalar Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Muhtar Ahmet Boynikar, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin üzüm sezonuna kadar da kapalı pazar yeri yapacağını ve bu konuda kesin söz aldığını söyledi.

Muhtar Ahmet Boynikar Denizli Büyükşehir Belediyesinden aldığı hizmetlerin dışında Buldan Belediyesi’nden de mahallesine pek çok hizmet almış. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden aldığı 4 Bin m2 kilitli parke taşının döşemesini Buldan Belediyesi yapmış. Mahalle halkı tarafından sosyal çalışmalar için kullanılan eski okul  bahçesinin betonlanması, gene bu bahçeye modern bir tuvalet yapılmasını Buldan Belediyesi gerçekleştirmiş.

Çalışmalara Mahalle halkı tarafından kurulan ve muhtarın başkanlığını yaptığı Doğan Mahallesi Üzüm Üreticileri Yardımlaşma Derneği de karınca kararınca katkıda bulunmuş.

“Gerek Denizli Büyükşehir Belediyesi gerekse de Buldan Belediyesi’nin ilk başta başkanları Sayın Osman Zolan ve Sayın Mustafa Gülbay olmak üzere tüm yetkilileri ile sıcak ilişkiler içindeyim.” diyen Muhtar Ahmet Boynikar, kendisinin ve mahalle sakinlerinin isteklerini kırmayarak karşılayan ve mahallesinin modern bir görünüme kavuşması için yardımlarını esirgemeyen Osman Zolan ve Mustafa Gülbay’a teşekkürlerini iletiyor.

Kaynak Buldandayaşam