HABERDENİZLİ.COM

İddiaya göre, Denizli'nin Buldan İlçesi Çaybaşı Mahallesi'nde yaramaz kedi bir evin önünde oynarken betondan yapılmış kapı girişi basamağındaki boşluğa girdi. Fakat kedi girdiği yerden çıkamadı.

Yaramaz kedi basamak boşluğunda sıkışınca miyavlamaya başladı. Kedi sesini duyan hane sakinleri evin dışına çıktıklarında yaramaz kediyi sıkışmış halde gördü.

Yardım etmek isteseler de başarılı olamayınca durumu Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiye ekiplerine bildiren vatandaşlar yardım istedi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri hem kediye hem de evin basamağına zarar vermemek için titiz bir çalışma gerçekleştirdi.

Sevimli kedi bu arada yine yapacağını yaptı. Bir delikten diğer deliğe giren yaramaz kedi itfaiye ekiplerinin uğraştırmaya devam etti. İtfaiye ekipleri basamağı genişlettikten sonra yaramaz kedi sıkıştığı yerden rahat rahat çıktı.

Kedi sıkıştığı yerden çıktıktan sonra daha oyunu bitmedi. Yaramaz kedi yaptığı yaramazlığın farkına varmışçasına ve yaptığı bu yaramazlıktan dolayı fırça yememek için bu kez de ölü taklidi yaptı.

Sevimli kedinin bu hal ve hareketleri onu sıkıştığı yerden çıkarmak için çabalayan itfaiyecileri bile güldürdü. İtfaiyeciler sevimli kediyi sevince bir anda dirildi. Sağlık kontrolü sonrası gayet iyi olduğu anlaşılan sevimli kediye süt ve su verildikten sonra yeniden doğal yaşamına bırakıldı.