Denizli'nin Buldan ve Yenicekent Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Reşat Çalışkan, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de gerçekleştirdiği operasyonda görev yapan kahraman Mehmetçiklerimizi ziyaretinde Buldan havlusu hediye etti.

Kahramanlara Buldan havlusu hediye etti. Buldan ve Yenicekent Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Reşat Çalışkan, Denizli Kooperatifler Birliğince Afrin’de çarpışan Mehmetçiklerimiz için düzenlenen ziyarete katılarak Hatay’da bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri merkezine Buldan havlularını teslim etti.

Buldan ve Yenicekent Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi yönetim kurulu olarak aldıkları kararla kahraman Mehmetçiklerimizin her zaman yanlarında olduklarının bir ifadesi olarak Buldan havlularını hediye ettiklerini dile getiren Başkan Reşat Çalışkan “Buldan havlusu gözyaşlarını dindirir. Mehmetçiğimizin mukaddes terini kurutur. Vücutlarının yorgunluğunu alır. Yüce Allah Mehmetçiklerimizin her zaman yanlarında olsun, askerlerimizi korusun. Kahraman ordumuza her zaman muzafferiyetler dilerim” dedi.

Kaynak: BuldandaYaşam