Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ve Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi  Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Mustafa Mustak'ın daveti üzerine Buldan'a gelen  Komisyon  Başkanı  Başkanı Mahir Altuğ, komisyon üyeleri, Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Niyazi Türlü  ile Büyükşehir Belediyesi Daire başkanlarından oluşan heyet, ilçeyi gezdi.
Buldan'ın  tarihi , kültürel ve doğal güzelliklerini  gezerek yerinde görme imkanı bulan Büyükşehir Belediyesi  heyetine, Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, Buldan Belediye Meclis üyesi ve Büyükşehir Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Mustafa Mustak eşlik etti. 
Büyükşehir Belediyesi heyeti ilk olarak, Buldan Belediyesi tarafından restore edilen sokakları gezdi, BELKÜM'ü ziyaret  etti.  Daha sonra butik otel olarak hizmet veren tarihi Talat Tarakçı Konağı'nı gezen Büyükşehir Belediyesi heyeti,  geçtiğimiz hafta   kabul edilen  Denizli Büyükşehir Belediyesi ile  DESKİ ve ilçe belediyelerin bütçe görüşmelerinin ardından gerçekleştirdikleri Buldan  gezisinde, stres attılar. 


.