HABERDENİZLİ.COM

“Buldan’ın bir hayali daha gerçek oluyor” diyen Başkan Şevik, Buldan kaymakamlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Buldan Belediyesi işbirliğinde yapımına başlanan Yüzme Havuzu’nun en kısa zamanda Buldan halkının hizmetine sunulacağını açıkladı.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ile Ak Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, Ankara ziyaretlerinde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan sözünü aldıkları, Portatif Yüzme Havuzu’nun yapımına başlandı. Buldan Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Buldan Belediyesi iş birliğinde bahçesinde inşaatına başlanan yüzme havuzu,  9 metre eninde 18 metre genişliğinde ve 1.69 metre derinliğinde olacak. Elektronik temizle sisteminin bulunacağı yüzme havuzunda, 3 antrenörün görev yapacak.

Yüzme Havuzu’nun yapılacağı alanda alt yapı ve zemin hazırlığını Buldan Belediyesi’nin üstlendiğini dikkat çeken Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile belediyemiz  işbirliğinde yapımına başlanan yüzme havuzunun en kısa zamanda  tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

BAŞKAN ŞEVİK, 11 MİLYONLUK SPOR YATIRIMI İÇİN KOLLARI SIVADI

Başkan Şevik, Ankara’da düzenlenen töreninde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile imzalanan protokol çerçevesinde ilçeye yapılacak spor yatırımlarıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti. Başkan Şevik, “İlçemize yapılacak spor yatırımları kapsamında Buldan İlçe Stadyumu ile Yenicekent Stadyumlarının yenilenmesi, 5 halı saha, bir adet tip gençlik merkezi ve 10 adet basketbol potasının yapımı için protokol imzaladık. Spor yatırımlarıyla ilgili yer tespiti ve projelendirme çalışmalarımız devam ediyor.  Ben başta Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere Cumhur İttifakı Denizli milletvekillerimize,  Buldan Kaymakamımız sayın Murat Sarı’ya Cumhur İttifakı il ve ilçe başkanlarımıza, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın  Ahmet İbanoğlu’na  teşekkür ederim.  İlçemize yapılacak yatırımları, çocuklarımız ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak ve daha keyifli vakit geçirmelerini sağlamaları açısından oldukça önemli” diye konuştu.