Ahilik ve Altıneller Festivali’ne katılmak üzere Denizli’ye gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Okan İbiş, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret etti. Genel Müdür Okan İbiş,  BELKÜM’deki belediye başkanlık makamında Başkan Şevik ile bir süre görüşerek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ziyarete, Genel müdür Yardımcısı Nevzat Vural, Daire Başkanı Pervin Oymak,  Kültür ve Turizm İl Müdürü Turhan Veli Akyol katıldı. 
Başkanlık Makamında, Buldan Belediyesi Şeref Defterini imzalayan Genel Müdür Okan İbiş’e, Buldan’ın tarihi ve kültürel değerleri ile belediye tarafından yürütülen sokak sağlıklaştırması ve restorasyon çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Şevik,  kendisine buldan dokuması el ürünlerinden hediye etti,  “Dokumanın Başkenti Buldan” kitabını imzaladı.

NAZAR BONCUĞU YAPTI

BELKÜM’de bulunan cam atölyesini ziyaret eden Genel Müdür Okan İbiş, cam ustası Ayla Ermiş’ten bilgi aldı, daha sonra şalimonun başına geçti kendine nazar boncuğu yaptı.    Ardından,  Buldan dokumasının dünü ve bugününün yaşatıldığı eski cezaevi koğuşlarını gezen Genel Müdür Okan İbiş,  bol bol fotoğraf çekti, kendisine şiir gibi gelen tezgah sesini telefonuna kaydetti.

BAŞKAN ŞEVİK’E TEBRİK ETTİ

Buldan Belediye tarafından yürütülen sokak sağlıklaştırması ve restorasyon uygulamalarını yerinde inceleyen Genel Müdür Okan İbiş’e çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Şevik, yeni restorasyon ve Kültür ringi projesini anlattı. 
Başkan Şevik’i ve ekibini öz verili çalışmalarından dolayı tebrik eden Genel Müdür İbiş, “Bakanlık  ödeneklerimizin  yerinde kullanıldığını görmek bizleri mutlu etti. Başkan Şevik’in bu çalışma temposuyla çok değil iki yıl içerisinde Buldan çok daha farklı bir görünüme kavuşacaktır. Buna inancım tam.  Bakanlık olarak gerekli desteği sağlayacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” diyerek çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Daha sonra Tarak Tarakçı Konağını ziyaret eden Genel Müdür Okan İbiş, Başkan Şevik ve beraberindeki heyet ile birlikte Buldan’ın doğa harikası Süleymanlı Yayla Gölü’nü gezdi.

Buldan’a Hayran Kaldı 

Buldan’a Hayran Kaldı 

Buldan’a Hayran Kaldı