Buldan Esnaf ve  Sanatkarlar Odası üyelerinin özel hastanelerde göreceği tedavilerde indirim uygulanması için Denizli merkezde bulunan 3 özel hastane ile indirim anlaşması yaptı.

Anlaşmanın şartları şöyle:

Denizli Özel Odak Hastanesiyle yapılan anlaşmaya göre oda yönetim kurulu, çalışanları ve üyeleriyle birlikte 1. derece bakmakla yükümlü oldukları kişilerin ayakta tedavisinde katkı payı üzerinden (sigorta katılım payı hariç ) % 20 indirim, yatarak tedavilerde başhekimlik bilgisi dahilinde indirim yapılacak.

Denizli Özel Ege Hastanesiyle yapılan anlaşmaya göre oda yönetim kurulu, çalışanları ve üyeleriyle birlikte 1. derece bakmakla yükümlü oldukları kişilerin muayene ücreti hasta katılım payı üzerinden % 50 indirim ( sigorta katılım payı hariç ), ameliyat, tetkik ve tahlil laboratuvar gibi işlemler üzerinden %40 indirim, yatarak tedavilerde % 40 indirim uygulanmasında mutabık kalındı.

Özel Denizli Cerrahi Hastanesiyle yapılan anlaşmaya göre oda yönetim kurulu, çalışanları ve üyeleriyle birlikte 1. derece bakmakla yükümlü oldukları kişilerin hekim muayenelerinden % 50, ameliyat hizmetlerinden % 10 ve tetkik hizmetlerinden % 20 indirim uygulanacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Buldan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Ertekin : “şüphesiz sağlık her insan için çok önemlidir ve bizler de odamız bünyesindeki esnaflarımızın sağlık konusunda daha iyi ve daha ucuz hizmet alabilmeleri adına hastanelerimizle protokoller imzaladık. Odamız üyeleri bu hastanelere gittiklerinde gerekli indirimlerden faydalanabilmektedirler” dedi.

Kaynak: Buldandayaşam