HABERDENİZLİ.COM

Covid-19 tedbirleri kapsamında Buldan Eğitim ve Dayanışma Vakfı,  Anka Gençlik Vakfı ve Topluma Destek Derneği AnnaLindh Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen Sanal Maratonu “Medya Biziz” projesiyle devam ediyor.  “Medya Biziz” projesiyle, gençlerin teknoloji bağımlılığı, medya okur-yazarlığı, covid-19 döneminde medya özgürlüğü ve toplumun karşılaştığı zorlukların ele alınacağını  açıklayan Buldan Eğitim ve Dayanışma Vakfı Başkanı Meryem Salman,  “Anka Gençlik Derneği'nin Facebook sayfasında canlı yayınlanacak olan ve 3 çevrimci interaktif panelimize,  alanında uzman kişiler, genç liderler ve sektörle yakından bağlantılı kurum ve kuruluşlar konuşmacı olarak yer alacak.  Panelimize interaktif olarak katılan dinleyicilerimiz, aktif bir şekilde sorularını yöneltebilecektir” dedi.

“Medya Biziz” Projesi’nin 5 Haziran Cumartesi günü saat 20.00’da başlayıp birer hafta aralıklarla devam edeceğini açıklayan  Vakıf Başkanı Salman, “Proje kapsamında, Medya Okuryazarlığı, Erişebilirlik, ve Araçlar Konulu panelle başlayacak. 5 Haziran Cumartesi günü saat 20.00’da Anka Gençlik Derneği facebook sayfasından interaktif olarak gerçekleştirilecektir.   12 Haziran Cumartesi günü saat 20.00’da ise Sosyal Medya konulu 2.panel ile devam edecek olan projemiz, 19 Haziran 2021’de saat 20.00’da düzenlenecek olan Medyadaki Tehditler konulu panel ile sona erecek” diye konuştu.

SALMAN’DAN GENÇLERE DAVET

Anka Facebook sayfasından yayınlanacak panellere tüm gençlerin katılabileceğini vurgulayan Vakıf Başkanı Salman, “Projenin, görünürlüğünü artırmak ve farklı bölgelerden daha fazla gence ulaşmak için Türkiye'nin 3 farklı bölgesinden Marmara, İç Anadolu ve Ege Bölgelerinden 3 farklı kurumun ortaklığı ile oluşturuldu. Ben, Buldanlı vatandaşlarımızdan, özellikle  gençlerimizden bu projeye katılmalarını rica ediyorum” çağrısında bulundu.