Denizli'nin Buldan İlçesi'nde meydana geldiği iddia edilen tecavüz olayında, çalıştığı çocuk yuvasında bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen Y.Ö çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Buldan ilçesi'nde çocuk yuvasında küçük yaştaki bir kız çocuğun, yuvada öğretmen olarak çalışan Y.Ö'nün kendisine cinsel tacizde bulunduğunu söyleyip yaşadıklarını anlattı. Olayı duyan yuva görevlileri durumu savcılığa bildirdi. Savcılığın talimatı üzerine yuva çalışanlarından evli, 3 çocuk babası Y.Ö., Buldan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince göz altına alındı. Sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilen Y.Ö., mahkemeye verdiği ifadesinde suçlamaları kabul etmedi.

Suçlamaları Kabul Etmedi
Tutuklanarak cezaevine gönderilen Y.Ö ifadesinde "Çocuğun yanına bile yaklaşmadım. Bir ara yaramazlık yaptı, başına hafif şekilde vurdum" dedi.

Güvenlik Kameralarında Görünmedi
Yuvadaki güvenlik kamerası kayıtları incelendiğinde Y.Ö.'nün kıza yaklaştığı herhangi bir görüntüye de rastlanmadığı öğrenildi. Cinsel tacize uğradığını ileri süren kızın da ifadesine başvuran hakim, Y.Ö.'nün tutuklanmasına karar verdi.

Tutuklu yargılanacak olan Y.Ö., Kocabaş Cezaevi'ne gönderildi.