HABERDENİZLİ.COM

Temel atma törenine Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Demokrat Parti İl Başkanı Aykut Yıldırım, Demokrat Parti Buldan İlçe Başkanı Mesut Keskin, Buldan Belediyesi Meclis Üyesi Hacip Özcan ve çok sayıda Buldanlı katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay; Buldan'ı daha modern bir yaşama kavuşturmak için çalışmaya devam ettiklerinin altını çizdi. Gülbay burada yaptığı konuşmada: "Burada yarı açık ve oldukça kullanışsız bir pazaryerimiz vardı. Her cuma günü mahalle halkımız için pazar alışverişi yapmak oldukça zordu. Biz de mahalle halkımızın dört mevsim daha konforlu bir pazaryerinde alışveriş yapmaları amacı ile bizlere gelen talepleri değerlendirerek kapalı pazaryeri projemizin startını verdik. Bugün temelini attığımız Kapalı Pazaryerimizin Şubat ayının sonunda hizmete açılmasını hedefliyoruz. Bugün bu açılışımızda yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum" cümlelerine yer verdi.

Yenicekent Kapalı Pazaryeri açılışının ardından bir başka açılışa geçildi. Meyve diyarı Yenicekent'te ihtiyaca çözüm sunamayan kurutma deposu yeni inşa bölgesinde temel atma töreni düzenlendi. Başta üzüm olmak üzere pek çok meyve ve sebzenin üretildiği bölgelerden olan Yenicekent'te en büyük ihtiyaçlardan olan modern kurutma deposu açılışı da protokol üyelerinin katılımı ve dualar eşliğinde gerçekleşti.