Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Denizli Sanayi Odası ve Denizli Rotary Külübü tarafından ortaklaşa imzalanan bir protokolle, “Güzel Sanatları İlçelere Taşıyoruz” projesi çerçevesinde, Denizli Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen klasik müzik konserlerinin ilki Buldan’da gerçekleştirildi. 
Buldan Belediyesi tarafından desteklenen konser, Buldan Ahmet Terzioğlu Güzelleştirme Düğün Salonu’nda yapıldı. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay’ında izlediği konsere ilçedeki ilk ve orta dereceli okullardaki öğrenciler katıldı. 
Konseri organize eden Denizli Rotary Kulübü Başkanı Mehmet Çakmak, İl merkezlerindeki vatandaşların güzel sanatların değişik kolları ile tanışması mümkün olabilirken, ilçelerde yaşayanların bunlardan mahrum olduğunu belirterek, hazırlanan protokolle ellerinden geldiğince ilçelerdeki bu eksikliği bir nebze de olsa gidermeyi planladıklarını, klasik müzik konserinin de bu amaçla gerçekleştirildiğini, Denizli’nin diğer ilçelerinde de bu konserin tekrarlanacağını söyledi. 
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay’da konser sonrası yaptığı konuşmada, projeyi hazırlayanlara ve Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerine teşekkür ederek, konserden büyük keyif aldıklarını söyledi. 
Konser sonunda desteklerinden dolayı Denizli Rotary Kulubü Başkanı Mehmet Çakmak tarafından Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Kölemen’e plaket verildi.