Adalet ve Kalkınma Partisi Buldan İlçe Kongresinin ardından Kadın Kolları Başkanı Feruze Mustak istifa ettiğini basın açıklamasıyla duyurdu.

Başkan Feruze Mustak, yaptığı açıklamada şunları belirtti.     

Değerli Dava Arkadaşlarım, Geçtiğimiz Pazar günü Ak parti 6. Olan Buldan ilçe Kongresini yaptık. Görevler geçici makamlar kalıcıdır; Ak davamızın bayrağını en iyi şekilde taşıyacak arkadaşlar bu göreve talip olmuşlardır. Ben bir kez daha yeni seçilen Başkan ve ekibine muvaffakiyet diler, hayırlı olsun derim.

Yukarıda da söylediğim gibi görevler geçici,  makamlar kalıcıdır. Bu nedenle ve yeni seçilen ilçe teşkilatının önünü açmak için yürümekte olduğum Ak Parti Buldan İlçe Kolları Başkanlığından istifa etmiş bulunmaktayım. İstifa kararımı, İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu arkadaşlarımla görüştükten sonra aldım. Bu istifam sadece İlçe Kadın Kolları Başkanlığındandır. Bizler Ak davamıza her zaman sahip çıkmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hedef gösterdiği 2019- 2023 hedefleri doğrultusunda partimizin bir neferi olarak kapı kapı dolaşmaya devam edeceğiz. Bizler için Allah’ın izniyle “Durmak Yok Yola Devam”

Görev sürem boyunca beni canı gönülden destekleyen başta Ailem olmak üzere, Ak Parti İl Başkanlığına, Ak Parti İl Kadın Kolları Teşkilat ve Başkanlığına, Ayrıca İlçe Kadın Kolları Teşkilat mensubu arkadaşlarıma, Siz Ak Davanın güzide İnsanlarına çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun, Hakkınızı helal edin. Allah’a emanet olun. Saygılarımla. diyerek sözlerine son verdi.

Kaynak:Buldandayaşam