HABERDENİZLİ.COM

Horozkentspor Kadın Futbol takımında forma giyen Buldanlı Sıla Eldireklioğlu,  U-17 Futbol Milli Takımı’na seçilerek Buldan’ı gururlandırdı.  Sıla Eldireklioğlu ile babası Veli Eldireklioğlu Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret etti. Milli futbolcuyu makamında ağırlayan Başkan Şevik, U-17 Milli takım formasıyla Buldan’ı temsil edecek olan Sıla’ya, krampon gibi çeşitli antrenman giysileri hediye ederek, tebrik etti.

Belediye olarak her zaman sporcunun yanında olduklarını söyleyen Başkan Şevik“Sporcularımız, kazandıkları başarılarıyla bizleri gururlandırmaya devam ediyor. U-17 Futbol Milli Takımı’na seçilerek Buldan’ımızı temsil edecek olan Sıla’yı tebrik ederim. Ben inanıyorum ki Sıla, başarılarıyla hem kendi adını hem de Buldan’ın adını uluslararası platformlarda başarıyla duyuracaktır. Belediye olarak yetenekli sporcularımızın arkasındayız ve imkanlarımız doğrultusunda desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Hem Horozkentspor’da hem de U-17 Milli takımda Buldan’ı en iyi şekilde temsil edeceğini belirterek, “Öncelikli hedefim hem Horozkentspor’u hem de ay-yıldızlı milli formayı giyeceğim U-17 Futbol milli Takımını şampiyonluğa taşımak.  Sonra tabiî ki hedefim A Milli Takım formasını da giymek” dedi. Kendisini destekleyen başta ailesi olmak üzere okul öğretmenlerine, Horozkentspor hocalarına ve Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i teşekkür etti.