HABERDENİZLİ.COM

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çocuk Şenliği için gittiği Buldan'da vatandaşlarla kucaklaştı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını inceleyerek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan, Buldan halkının sorunlarını dinleyerek, yatırımlar hakkında bilgi verdi. Başkan Zolan’ın Yenice Mahallesinde başladığı ziyaret sırasıyla Oğuz, Doğan, Alacaoğlu, Çamköy, Türlübey, Karaköy, Boğazçiftlik, Sarımahmutlu, Kaşıkçı, Kurudere ve Alandız ile devam etti. Sabah erken saatlerden başlayarak gece geç saatlere kadar vatandaşlarla birlikte olan Başkan Zolan, gittiği mahallelerde sevgi gösterileri ve yoğun ilgi ile karşılandı.

“Vatandaşlarımız için gece gündüz çalışıyoruz”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak” dediklerini hatırlatarak, “Verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmadığı sürece bu işleri el birliği ile yaparız" dedi. Denizli, büyükşehir sistemine kavuştuğunda “bir şey almaya değil vermeye geleceğiz” dediklerini kaydeden Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Bizler sizlere hizmet etmek istiyoruz. Şükürler olsun bugün itfaiye hizmetlerimizle, cenaze hizmetlerimizle, yol hizmetlerimizle vatandaşlarımız için gece gündüz çalışıyoruz.”

“16 Nisan bir memleket meselesidir”

16 Nisan'da yapılacak referandumun bir parti meselesi olmadığını vurgulayan Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ortada bir memleket ve gelecek meselesi var, hepimiz bu memleketteyiz. O yüzden kararımızı hassas bir şekilde düşünerek vermeliyiz. A partisi, B partisi demeden ülkenin geleceği için en iyisi neyse umarım o olacaktır. Sizler bugüne kadar en iyisini hep seçtiniz, 16 Nisan'da da Türkiye için en iyi seçimi yapacağınızdan eminim."