Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, , corona virüs vakalarının azalması ve normalleşmeye dönülmesiyle birlikte mahalle ve esnaf ziyaretlerini yeniden başladı. 1. Sanayi Sitesin’de devam eden belediye  çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Şevik’e,  Fen İşleri Müdürü Adil Cabaroğlu, Temizlik İşleri Müdürü Cengiz Dağcı ile Park ve Bahçeler Müdürü Hasan Ertan eşlik etti.

HURDALIK TEMİZLENEREK YEŞİL ALAN OLACAK

Buldan Belediyesi,  ilçe genelinde vatandaşların dinlenebileceği alanlar ile yeşil alanları çoğaltmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamanda 1. Sanayi Sitesi’ndeki esnafın atıklarının bulunduğu hurdalığa dönen yaklaşık 1.550 metrekarelik boş alanı temizleyen Buldan Belediyesi,   burasını yeşil alan ve park olarak yeniden düzenleyerek esnafın ve vatandaşın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.
Temizlik çalışmaları devam eden alanda incelemelerde bulunan Başkan Şevik, “ Burasını yeşil alan ve park olarak yeniden düzenleyeceğiz.   Hurda yığınları tamamen temizlendikten sonra zeytin fidanları dikilecek, çevresi çiçeklendirilecek. Hem esnafımızın,  hem de sanayiye gelen vatandaşlarımızın eş ve çocuklarıyla birlikte burada oturup dinlenebilecekleri, ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir yeşil alanı daha Buldan’a kazandıracağız” dedi. 

“ESNAFIMIZIN YÜZÜNDEKİ GÜLÜMSEME TÜRKİYE’YE MORAL OLSUN”

Park alanında gerçekleştirdiği incelemelerin ardından 1. Sanayi Sitesi’ndeki işyerlerini ziyaret eden Başkan Şevik,  esnafı dinledi.    Esnafla uzun uzun sohbet eden Başkan Şevik,   “Dünya’yı ve Türkiye’yi kısa sürede etkisine alan Corona Virüs Salgını nedeniyle yaşanan zor günlere rağmen,  gülebilen, yüzlerinde gülümseme eksik olmayan Buldanlı esnaf, Türkiye’ye moral olmalı” dedi. 
Başkan Şevik, Sanayi Bölgesi’ndeki Çalışmaları Yerinde İncelediBaşkan Şevik, Sanayi Bölgesi’ndeki Çalışmaları Yerinde İncelediBaşkan Şevik, Sanayi Bölgesi’ndeki Çalışmaları Yerinde İnceledi