Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  bir seçim vaadini daha hayata geçirdi. ilçe genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasında kolluk kuvvetlerine yardımcı olmak amacıyla zabıta personelinden oluşan Motorize Güven ve Huzur timi oluşturdu. Dört ekipten oluşan Tim, akşam 11.00’den saban 07.00’ye kadar sorumluluk alanlarının yanı sıra parklarda da görev yapacak. 
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Seçim döneminde halkımıza bir söz vermiştik. Şehrimizi 7/24 izleyeceğiz demiştik.  İlçe genelinde huzur ve güvenin sağlanmasında kolluk kuvvetlerine yardımcı olmak amacıyla zabıta personellerimizden oluşan Motorize Güven ve Huzur Timi oluşturduk. Ekip,  ilçemizde huzur ve güvenliğin sağlanmasında, kolluk kuvvetlerine yardımcı olacak ” dedi.

TURİZM KENTİ BULDAN, DAHA GÜVENLİ

Sahip olduğu tarih, kültür ve doğal güzellikleriyle turizm kenti olan Buldan’ı her yönüyle cazibe merkezi olması için çok çalıştıklarını vurgulayan Başkan Şevik, “İlçemizin güvenliği de çok önemli. O nedenle projelerimiz arasında yer alan güven timi projesini hayata geçirdik. İlçemiz daha güvenli ve daha huzurlu olacak” diye konuştu.

Başkan Şevik, Bir Seçim Vadini Daha Hayata Geçirdi

Başkan Şevik, Bir Seçim Vadini Daha Hayata Geçirdi