HABERDENİZLİ.COM

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  çeşitli temaslarda bulunmak üzere Denizli’ye gelen AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’a, içerisinde geleneksel el dokuması ürünlerinin bulunduğu hediye sandığı takdim etti.  Geleneksel dokumanın ilçede hala devam edip etmediğini soran Kurtulmuş, Buldan’ı ziyaret etmek istediğini söyledi.

Çeşitli temaslarda bulunmak ve partisinin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katılmak üzere Denizli’ye gelen AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, İl Başkanlığı’nın düzenlediği kahvaltıda, AK Parti Denizli Milletvekilleri, Cumhur İttifakı Belediye Başkanları ve il ve ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi.

Burada Genel Başkan  Vekili Kurtulmuş’a içerisinde geleneksel el dokuması ürünlerinin bulunduğu hediye sandığı takdim eden Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, ayrıca  “Dokumanın Başkenti Buldan” ve “Dünyayı Sarsan Salgınlar” adlı kitaplarını da hediye etti.

İlçede geleneksel el dokuması ve organik tarımın hala devam edip etmediğini soran Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, “Buldan dokumaları çok biliniyor. Hala devam ediyor mu? Buldan’ı ziyaret etmek isterim” dedi.

Genel Başkan Vekili Kurtuşmuş’a,  ilçenin tarihi, doğal güzellikleri ile tekstil ve organik tarımı ile ilgili bilgi veren Başkan Şevik, “Ertuğrul Gazi'nin içliğini, Barbaros'un şalını, Padişah Genç Osman'ın gömleğini dokuyan Buldan’da hala geleneksel dokuma kültürü yaşatılmaktadır. Sizleri Buldan’da ağırlamaktan şeref duyarız “ diyerek kendisini Buldan’a davet etti.

Belediye Başkanı Şevik, Genel Başkan Vekili Kurtulmuş’a içerisinde el dokuması ürünlerin bulunduğu hediye sandığı takdim etti.