HABERDENİZLİ.COM

Yaptığı duvar resimleriyle ünlenen Gürcan Ekici, Buldan ilçesine boş kalan duvarlar resimler ile donatılmaya devam ediyor. Büyük duvarlara Buldan’a özgü resimler yapan Denizlili ressam, Buldan ilçesinin önemli caddelerinden biri olan Atatürk Caddesi’ndeki duvara 50 metre kare büyüklüğünde Atatürk’ün resmini yaptı.  Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay’ın isteği üzerine yapılan Atatürk portresi, daha önce de Yenicekent Nahallesi Atatürk İlköğretim Okulunun duvarına resmedilmiştir.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, “Buldanımızın en önemli caddelerinden biri olan Atatürk Caddesi'ne Atatürk resmi yakışır dedik ve Ressam Gürcan Ekici kardeşimize dev bir Atatürk resmi yaptırdık. Evlerinin duvarına bu resmin yapılması için izin veren Demirbağ ailesine ve resmi yapan ressam Gürcan Ekici'ye teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

BULDAN'A BİR ESER DAHA
Belediye Başkanı Gülbay’ın isteği üzerine Atatürk portrelerine yaptığını belirten Gürcan Ekici, "İlk Atatürk portresini Ynicekent’te yaptık. Şimdi de ilçenin en işlek caddesine Atatürk portremizi yaptık. Atatürk portremizin yapımı 3 gün sürdü. Bu tür resimlerle İlçenin çehresini değiştiriyoruz” şeklinde konuştu.