HABERDENİZLİ.COM

İlk olarak Bozkurt Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Denizli Valisi Hasan Karahan, burada Kaymakam Yasin Ardıç ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Karahan, Kaymakam Yasin Ardıç’dan ilçenin ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

Vali Karahan Bozkurt İlçe ziyaretinde, Bozkurt Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri tarafından yapılan "Maddeye Değil Hayata Bağlan" projesi kapsamında bağımlılığa karşı mücadeleye dikkat çekmek  amacıyla düzenlenen resim sergisini ziyaret ederek bilgi aldı. Projenin ülkemizin kanayan yarası olan madde bağımlılığına dikkat çekmesi açısından son derece önemli olduğunu ve bu projeyi gerçekleştiren gençlerimizinde bunun farkında olarak bu tür çalışmalar gerçekleştirmesinin takdire şayan olduğunu belirtti. Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen öğrencileri kutlayarak, Denizli ve Türkiye'nin geleceği açısından duyarlı ve sorumlu gençlerin yetişiyor olmasından memnuniyet duyduğunu belirtti.

Daha sonra Bozkurt Belediyesi’ne geçen Denizli Valisi Hasan Karahan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik'i ziyaret ederek, belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bozkurt ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretlerinde de bulunan Vali Karahan, görevli güvenlik güçleriminden ilçedeki asayiş ve diğer güvenlik durumu hakkında bilgiler aldı.

Son olarak Bozkurt Spor Lisesini ziyaret eden Denizli Valisi Hasan Karahan, burada öğrencilerle biraraya geldi.