Vali Abdülkadir Demir ilçe gezileri kapsamında bugün Çardak, Bozkurt ve Honaz’ı ziyaret etti. Daire Müdürlerinin de hazır bulunduğu ilçe gezilerinde Vali Demir, ilçelerin sorunlarını dinlendi.

     İlk olarak Çardak ilçesini ziyaret eden Vali Abdülkadir Demir, burada Kaymakam Halil Avşar’dan ilçe hakkında brifing aldı. İlçenin sorunlarını dinleyen Vali Demir, yapılması gereken konular hakkında ilgili daire müdürlerine talimat verdi.

     Vali Demir daha sonra, Çardak Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Mustafa Kocazeybek’den belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı ve sorunları dinledi. Vali Demir ve beraberindeki heyet, Sodaş Sodyum Fabrikasını gezerek yetkililerden bilgi aldı. Vali Demir Çardak ilçe ziyaretinde son olarak Çardak Kervansaray’ında yerinde incelemelerde bulundu.

     Vali Abdülkadir Demir ve beraberindeki heyet, Çardak ilçe ziyaretinin ardından Bozkurt’a geçti. Bozkurt Hükümet Konağı önünde Kaymakam Önder Can ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Demir, Kaymakam Önder Can’dan ilçe hakkında brifing aldı.

     Daha sonra Bozkurt Belediyesini ziyaret eden Vali Demir, Belediye Başkanı Deniz Arda’dan belediyenin çalışmaları ve ilçenin sorunları hakkında bilgiler aldı. Vali Demir vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti.

     Vali Abdülkadir Demir, son olarak Honaz İlçesini ziyaret etti. İlk olarak Kaymakam Turgut Gülen’den ilçe hakkında brifing alan Vali Demir, daha sonra Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nu makamında ziyaret ederek belediye çalışmaları ve ilçenin sorunları hakkında bilgiler aldı.

     Vali Demir Honaz ilçe gezisi kapsamında Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu ve Colossae Antik Kentini yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.