Denizli’nin Bozkurt ilçesinde İnceler yolu asfalt yenilemesi yapıldıktan sonra törenle trafiğe açıldı.
Düzenlenen törene Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Bozkurt Kaymakamı Önder Can, İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu ve diğer yetkililer katıldı. Vali Demir yaptığı açıklamada yolun çok üst standartlarda yapıldığına dikkat çekerek, "Bozkurt ilçe merkezi ile İnceler beldesi arasındaki 11 kilometre yolun 9 bin 700 metrelik kısmı Denizli-Dazkırı Demiryolu Rehabilitasyonu yüklenici firmasının malzeme taşıyan araçlarının sebep olduğu tahribattan dolayı, yüklenici firmanın yapmış olduğu taahhüt sonucu dün itibariyle asfalt yenilemesi tamamlandı. Diğer malzeme, makine, ekipman, işçilik ve yapım giderleri ise Çelikler Holding tarafından karşılanarak yol trafiğe açıldı. Ayrıca, İnceler beldesi ve Cumalı Köyü arasında 2 kilometre asfalt yapım işi çalışmaları devam etmekte olup, Temmuz ayı sonu itibariyle bitirilmesi planlanıyor" dedi.
Vali Abdülkadir Demir ayrıca köydes çalışmaları hakkında da bilgiler vererek, "İl Özel İdaresi ile Köylere Hizmet Götürme Birlik Başkanlıkları arasında yapılan protokol çerçevesinde bugüne kadar 77 kilometre 2'nci kat asfalt ve 4 kilometre 1'inci kat asfalt kaplama işi tamamlandı. Ayrıca İl Özel İdaresi ile Denizli Belediye Başkanlığı arasında imzalanan protokol ile 60 kilometre köy yolu asfalt kaplama işi programlanmış olup bu kapsamda 14 kilometre 17inci kat ve 4 kilometre 2'nci kat asfalt kaplama işi gerçekleştirilmiştir" diye konuştu.
Vali Demir Bozkurt İnceler yolunun açılış törenin ardından, bölgede kendiliğinden oluşan göleti de gezdi ve vatandaşlarla sohbet etti.