AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin, seçim çalışmaları kapsamında Denizli’yi adım adım gezerek vatandaşlarla kucaklaşıyor. Kent merkezine en uzak ilçelerden Beyağaç’ta vatandaşlarla bir araya gelen Tin, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ve partililerle buluştu. Milletvekili Adayı Tin, ilk olarak yaklaşık 10 gün önce hizmete sunulan kapalı pazar yerinde esnaf ve üreticilerle kucaklaşıp, Beyağaç halkına hayırlı alışverişler diledi. Beyağaç halkının yoğun ilgi gösterdiği Milletvekili Adayı Tin, vatandaşların “Bizim temsilcimiz sizsiniz”, “Ülkenin büyümesi, gelişimi ve güçlenmesi AK Parti iktidarında oldu”, “1 Kasım’da yine ülkenin tek başına, güçlü bir AK Parti İktidarına ihtiyacı var” söylemleri ile karşılaştı. Beyağaçlılara güzel temennileri için teşekkür eden Tin, “1 Kasım’da halkımızın teveccühü ile inşallah güçlü bir Türkiye için AK Parti tek başına iktidara gelecek” dedi. Beyağaç Belediyesi’nin Muharrem ayı dolayısıyla hazırladığı aşureleri vatandaşlara ikram eden Tin, Başkan Mustafa Akçay ile Muğla ve Köyceğiz yolları ile ilgili bir süre sohbet etti.

Beyağaçlıların tapu sorunu çözüldü sıra yolda

Beyağaç’ın yolla ilgili isteklerini bildiğini ve yakından takip ettiğini belirten Tin, şöyle konuştu: “Beyağaç, bizim gözde ilçelerimizden bir tanesidir. Doğa ile iç içe olan doğal güzelliği kendine hayran bırakan Beyağaç İlçemiz tarım ve hayvancılığı ile de ön plana çıkıyor. Buranın sorunlarını çözmek AK Parti İl Başkanı olduğum 2002 yılından itibaren çalışıyoruz. Beyağaç’ın kronik hale gelmiş Cumhuriyet tarihinden bugüne süregelen 3 öncelikli sorunu vardı. En önceliği tapu problemi, diğeri Beyağaç-Karacaören-Muğla bağlantı yolu, sonuncusu ise Beyağaç-Köyceğiz yolu. İlçemizin yüzde 40 tarım arazisi insanlarımızın ekip dikmesine rağmen tapuları kendi üzerlerinde değildi. Bunu biz Ekonomi Bakanımız başta olmak üzere hep birlikte yaptığımız bir çalışmayla çözdük. İnsanlarımız tapularına kavuştu.”



Denizli sınırları içerisindeki kısmı tamamlandı

 İlçenin bir sıkıntısının da Karacaören üzerinden Muğla bağlantı yolu olduğunu kaydeden Tin, “Bu yolumuzun Denizli sınırları içerisindeki kısmını tamamladık. Muğla kısmında kalan bölümün bitirilmesi için de yine çalışacağız. Bu yolun kısa zamanda bitirilmesi bizim içinde önemli. Beyağaç bu yol üzerinden Muğla merkeze 55 kilometre sonra ulaşmış olacak. Burada vatandaşlarımız ürettiği ürünleri bu yol üzerinden Muğla pazarına çıkaracağı gibi turizm noktasında da önemli bir katkı sağlanacak. Doğal cennet Beyağaçımızın doğa turizmi noktasında gelişimi bu yol üzerinden sağlanacak. Ayrıca diğer bir yolumuz da Beyağaç-Köyceğiz arasında. Bu yolumuzun alt yapısı da hazır. Asfaltlanması noktasında gereken tüm desteğin gelmesini sağlayacağız” diye konuştu. Milletvekili Adayı Tin daha sonra Beyağaç’ta esnaf ziyaretleri yaptı, vatandaşlarla da sohbet ederek dertlerini dinledi.