Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Beyağaç'ta altyapısı tamamlanan ve asfaltlama çalışmalarına başlanan Beyağaç-Karacaören Yolu'nda incelemelerde bulundu. Başkan Zolan'a Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay da eşlik etti. Beyağaçlıların 40 yıldır hayalini kurduğu yol, Muğla'ya ulaşımı yaklaşık 50 kilometre kısaltacak. Beyağaç-Karacaören Yolu'nda başlatılan asfalt çalışmalarını inceleyerek çalışanlara kolaylıkla  dileyen Başkan Zolan, büyükşehirin ardından Beyağaç'ta birçok yatırım yapmaya başladıklarını belirterek, bu yatırımlardan birçoğunun bittiğini, yapacak daha birçok yatırım bulunduğunu söyledi. Beyağaç'ta yapılması gereken 2-3 yol oluğunu anlatan Başkan Zolan, "Bu yolların içerisinde ilk yapılması gereken hangisidir?' diye 1 yıl önce değerlendirdiğimizde 'Beyağaç-Karacaören Yolu' dediler. Beyağaçlıların Muğla'ya gidişini 50 kilometre kısaltan çok önemli bir yol. Bunun 'ilk önce yapılması gerekiyor' diye bizden talep ettiler" dedi.

"Büyükşehirle beraber imkan geldi"

Beyağaç-Karacaören Yolu'nun ilk etapta altyapısını bitirdiklerini ifade eden Başkan Zolan, "Şu anda asfalt çalışmasına başladık. İnşallah 1 hafta - 10 gün içerisinde Karacaören yolumuzu asfaltlanmış bir şekilde Beyağaçlı kardeşlerimize kullanmak üzere hediye edeceğiz. Onunda güzelliğini hep beraber yaşayacağız" diye konuştu. Çalışamadan dolayı Beyağacın memnun olduğunu ifade eden Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Karacaören Yolu, Beyağaç'ta uzun yıllardan beri bahsedilen ama hiçbir ilerleme olamayan ve imkansızlıklar sebebi ile yapılamayan bir yol. Çok şükür büyükşehirle beraber imkan da geldi. Bunun gibi ilçelerimizdeki en önemli projeleri ayağa kaldırıyoruz. Beyağaç'taki bu projemizi de inşallah bitireceğiz. Başka ilçelerimizdeki projelerimizi de yapıyoruz. 'Büyükşehir çalışıyor, Denizli kazanıyor' diyoruz. Büyükşehir çalışmaya, Denizlimiz ve Beyağaçımız kazanmaya devam edecek." 

Başkan Zolan'a teşekkür

Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ise, Beyağaç'ın bazı öncelikleri olduğunu ifade ederek, "Bu yol bizim için Beyağaçlılar için çok şey ifade ediyor. 40 yıldan beri konuştuğumuz bu yol maalesef bugünlere kadar beklemiş. Ama geçte olsa Beyağaçlılar olarak çok sevinçliyiz. Biz sebep olan, hizmet eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.