Seçim gezilerini tüm hızıyla sürdüren AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci’ye Beyağaç’ta sevgi seli vardı. Özellikle tütün fidesi toplayan kadınlar Zeybekci’yi coşkuyla karşıladılar. Kadınlardan biri “Sen bizim evladımızsın. Bu millet ezgin olmamalı. Başı daima dik olmalı” sözleri ile Zeybekci’ye destek verdi. 18 yaşına kadar tütün tarlasında çalıştığını her zaman dile getiren AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, “Tütün tarlasında büyüdüm ben. Tütüncülüğün her evresini çok iyi bilirim” diyerek kadınlarla birlikte tütün fidesi topladı onlarla sohbet etti.
AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci Beyağaç ilçesinde moral depoladı.
Zeybekci, Beyağaç merkez, Yeniçeşme, Eşenler, Geriçam, Uzunoluk, Kapuz, Kızılağaç, Sazak, Pınarönü’nde vatandaşlarla buluştu.
Beyağaç İlçe Merkezinde esnafı dolaşan ve sorunlarını dinleyen Zeybekci çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadı. Burada vatandaşa seslenen Zeybekci, “8 yılda hizmet destanı yazdık. Yazmaya da devam edeceğiz. Bu yüzden yola çıktık. Bu güne kadar siyaseten bu millete kim hizmet etmişse Allah ondan razı olsun. Çünkü bu millete hizmet etmenin yolu siyasetten geçer. Siyasetin dışında da başka bir yol yoktur. Denizli’ye devrim gibi yatırımlar yapıldı. Duble yollar, sağlık alanındaki hizmetler en bariz örnekleridir” dedi.
Beyağaç’ta ayrıca tütün fidesi toplayan kadınları ziyaret eden Zeybekci, kadınların  çağrısı üzerine onlarda birlikte fide topladı ot ayıkladı. “ Ben tütün tarlasında büyüdüm. 18 yaşına kadar tarlada çalıştım.” dedi.
Tütüncü kadınlarla sohbet eden Zeybekci’ye bir kadın işçi, “Sen bizim evladımızsın. Bu millet daima başı dik durmalı. Asla ezgin olmamalı” dedi.
Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci daha sonra Sazak köyünde şehit Halil İbrahim Arılık adına yaptırılan Camii’yi inceledi. Şehit babasını da ziyaret eden Zeybekci daha sonra Geriçam, Uzunoluk, Kapuz, Kızılağaç,  Pınarönü’ne geçti. Yerleşim merkezlerinin dışında tarlada ve bahçelerde çalışan vatandaşlarını yanına da uğrayan Zeybekci sorunları dinledi çözüm önerilerini sundu. Özellikle arazi probleminin çözümü konusunda takipçisi olacaklarını dile getirdi.
Zeybekci, “Çocuklarımız artık akıllı tahtalarla, bilgisayarla eğitim alıyor. Tarıma ve hayvancılığa verilen destek 10-15 misli arttı. Bunlar yeterli mi? Hayır. Benim vatandaşım 2 bin dolar civarında gelir seviyesinde iken bir şey istemiyordu, umutsuzluk içinde idi. Ama şimdi 11 bin dolarlar seviyesine çıktı. İstemeye başladık. Hizmeti talep ediyor. Çünkü bizden umudu var. Talebi yoksa bizden umudu kesmiş demektir. Şimdi vatandaşımız yaptıkça daha fazlasını istiyor” dedi.
AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, 13 Mayıs Cuma günü Başbakan Erdoğan’ın 18. kez Denizli’ye geleceğini söyledi ve “13 Mayıs günü bizim düğünümüz. Hepinizi Özay Gönlüm Meydanı’nda bir olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
Ziyaretler sırasında Medine isimli küçük bir kız çocuğu topladığı çiçekleri Zeybekci’ye hediye etti. Zeybekci küçük çocuğu bir süre sevdi ve onunla hatıra fotoğrafı çektirdi.