Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın, Büyükşehir kanunu'yla ilgili olarak ilişkin vatandaşları bilgilendirmek için yaptığı ilçe gezilerinin 15. durağı Beyağaç oldu. Zolan, 15 saatlik yoğun programında ilçe merkeziyle Yeniçeşme, Geriçam, Esenler, Uzunoluk, Kapuz, Kızılcaağaç ve Sazak köylerinin yanısıra Kale ilçesine bağlı Kayabaşı, Özlüce, Alanyurt, Demirciler, Köprübaşı, Orattape ve Çamlarca köylerinde vatandaşlarla biraraya geldi.

Beyağaç’ın girişinde bir kalabalık tarafından davul zurna ve zeybek oyunuyla karşılanan Başkan Zolan’ın ki ilk durağı kaymakamlık oldu. Kaymakam Soner Özer, ziyaretten dolayı teşekkür ederek ilçe hakkında bilgi verdi. Zolan ise, “Beyağaç’ı öne çıkarmaya ve ihtiyaçlarını tespit etmeye geldik. Coğrafi olarak Denizli merkeze en uzak ilçelerden biri olan Beyağaç, aslında bize hiç uzak olmadı. Bundan sonra da hiç uzak kalmayacak. Burası büyükşehirle birlikte hayat bulacak.” dedi. Zolan, Beyağaç turunu Belediye Başkanı Mustafa Akçay’ı ziyaret ederek sürdürdü. Burada yaptığı konuşmada, “Beyağaç, kendine özgü güzellikleriyle yaşayan bir ilçemiz. Bizim için yolun bittiği değil, devam ettiği bir ilçe. İnsanların hasar vermediği, doğal bir güzelliği var. Bu değerleri büyükşehirle birlikte insanlarla buluşturacağız. İnşallah büyükşehirle daha çok kazanacak. Burayı göç veren değil, göç alan bir ilçe yapacağız.” dedi. Bakan Osman Zolan, daha sonra esnafları dolaştı.

Düzenlenen büyükşehir tanıtım toplantısında vatandaşlara hitap eden Başkan Zolan, Denizli’nin imkanlarının daha da artacağını belirterek şunları söyledi: “Büyükşehirin getirdiği imkanlarla şehir merkezinde ne varsa ilçelerimize, köylerimize ve mahallelerimize de gelecek. Bugün çok iyi noktadayız. 2004 yılında bugünleri hayal etmek çok zordu ama bu hayalleri gerçekleştirmek için yola çıktık. İnşallah daha iyi şeyler olacak.”