Belusso Mobilya, modern ev dekorasyonları alanında hizmet veren önemli firmalardan biridir. Konfor alanlarınızın daha şık ve aynı zamanda da daha konforlu olmasını sağlayan Belusso Mobilya, kendi üretimi olan mobilya modelleri ile İtalyan havasını ev dekorasyonlarınızda göstermektedir.

Özellikle koltuk takımı ve yatak odası takımı gibi bir evde kesinlikle bulunması gereken mobilya modelleri ve ev dekorasyon ürünlerini özel olarak tasarlayan üreten Belusso Mobilya, Modoko Mobilyacılar Çarşısı’nda sizlere hizmet vermektedir.

Özel hazırlanmış mobilya grupları

Belusso Mobilya; koltuk takımı, yatak odası takımı, köşe koltuk, tv ünitesi ve yemek odası takımı gibi ana mobilya gruplarının yanı sıra dekorasyon projeleri de gerçekleştirmektedir.

Halıdan avizeye, koltuk takımından perdeye kadar her bir ürünü özenle tasarlayarak üretimini gerçekleştirmektedir.

yemek-odasi-takimi-1

2023 mobilya modelleri olarak yeni mobilya modellerini koleksiyonuna katan Belusso Mobilya’yı Modoko’da ziyaret edebilir veya web sitesi üzerinden de yeni mobilya modellerini inceleme fırsatı yakalayabilirsiniz.

modoko-10

 İç Mimarlık Hizmeti Nedir?

İç mimarlık hizmeti, kişilerin vakit bulmadıkları ya da kararsız kaldıkları durumlarda; ya da bir profesyonele başvurmak istediklerinde iç mimarlardan almış oldukları mimari desteklere verilen isimdir.

belusso-mobilya

Belusso Mobilya bünyesinde çalışan iç mimarlar ve üretim ekibi ile hayal ettiğiniz ev dekorasyonuna sahip olabilirsiniz.

Ramazan Macit tarafından kurulan Belusso mobilya, kurulduğu günden beri Türkiye ve yurt dışına en çok mobilya gönderimi yapan firmalardan biri olmayı başarmış ve yüksek üretim kapasitesi sayesinde modern mobilya alanında kendini kanıtlamıştır.

Ramazan-Macit-4

İstanbul Modoko’da mağazası bulunan Belusso mobilya’yı ziyaret ederek ürünleri ve iç mimarlık desteği hakkında detaylı bilgi alabilir veya iletişim bilgileri üzerinden firma ile iletişime geçerek hizmetlerini iç mimarlardan öğrenme fırsatı yakalayabilirsiniz.