Çameli Belediyesi, Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nda, plaket töreni gerçekleşti. 4 yıldır Meclis Üyeliği görevini sürdüren ve 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa eden Ahmet Yusuf Sökmen’e, yapmış olduğu önemli çalışmalar ve hizmetlerden dolayı, Başkan Cengiz Arslan tarafından düzenlenen programla plaket takdim edildi.
Denizli ve Çameli için her zaman hizmet yolunda mücadele edeceğini belirten Sökmen, “Desteklerinden ve verilen bu anlamlı plaket için başta Başkanımız Cengiz Arslan’a, Meclis Üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Milletimiz için hizmet etmenin yeri ve mekanı yoktur. Nerede olursak olalım bu aziz millet için her türlü zorluklara göğüs gererek hizmet etmenin derdindeyiz” dedi.

İFTRAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİLER

Diğer taraftan Ahmet Yusuf Sökmen, Çameli Belediye Başkanı Arslan, Belediye Birim Müdürleri ve İlçe Teşkilatıyla düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
İftar programına Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan eşi İlkin Arslan ev sahipliği yaptı. İftar yemeğine Milletvekili aday adayı Ahmet Yusuf Sökmen, Ak Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz, Ak Parti Teşkilat Başkanı Ali Sağ , İlçe Teşkilat Başkan Yardımcısı  Aycan Ongun, , MHP İlçe Başkanı Murat Genç, Çameli Belediye Meclisi üyeleri, Birim Müdürleri ve Aileleri iftar programına katıldı.
İftar programına eşiyle birlikte katılan Sökmen, “Ramazan ayı gönüllerin ve sofraların birleştiği, manevi atmosferle huzurun yaşandığı aydır. Rabbim sofralarımızdan bereketi, gönüllerimizden huzuru eksik etmesin” dedi.

plaket-2plaket-1