Kızılcabölük belediye başkanı Abdülkadir Uslu nikâhlarını kıydığı gençlere “Kur’an-Kerim ve Türk Bayrağı” hediye ediyor.
Gençlerin hayatlarının dönüm noktası olan nikah günlerinde hayatları boyunca hatırlayabilecekleri bir hediye olarak düşündüğü Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı’nı hediye olarak verdiğini anlatan Uslu bu geleneği en son kıydığı nikahta da devam ettirdi.
Bilal ve Sevgi Pelit çiftinin şahitler Doç. Dr. Muharrem Ök ve Doç Dr. Mustafa Tatçı ile misafirler huzurunda nikahını kıydıktan sonra hediyelerini verdi.

Hediyeleri verdikten sonra konuşan Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu:
“Bugün sizin gününüz, gönlünüz eşini buldu. Hayatınızın en mutlu ve heyecanlı günü. Bu heyecanı kaybetmeden birbirini seven, sayan, hoşgörülü, örnek bir aile olacağınıza inanıyorum.
Evli olmak iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta bir ömür boyu dayanışma içinde olmak demektir.
Sizlere mukaddes kitabımızı emanet ediyorum ki yuvanız kutsal olsun. İslam ahlakıyla süslensin. Bu evlilikten dinini bilen, kendini bilen, özü doğru, dürüst nesiller yetişsin.
Sizlere bayrağımızı emanet ediyorum ki bu evlilikten vatanını, milletini, bayrağını seven, örf ve adetlerimize bağlı nesiller yetişsin.
Bugünkü heyecanınızı hiç kaybetmeden ömrünüzün sonuna kadar birlik ve beraberlik içinde, aynı yastıkta yaşlanmanız dileğiyle, evliliğiniz vatana, millete hayırlı ve mübarek olsun.” dedi.

tavas.net